دیجی اسکریپت

خُرمالوی کن – باران وب | دیجی اسکریپت

خُرمالوی کن – باران وب
[ad_1]

برداشت خُرمالو از باغات سولقان بخش کن تهران در فصل پاییز، از اوایل آبان ماه آغاز و تا اواخر آذر ماه بسته به شرایط آب و هوایی این منطقه طول می‌کشد. میزان برداشت خُرمالو بسته به وسعت باغ دارد که به طور میانگین تا ۳ تن از هر هکتارمی‌باشد و بیشتر این محصول روانه بازار تهران و حاشیه آن می‌شود.

Source link

[ad_2]

لینک منبع مطلب

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.