دیجی اسکریپت

دو سایت با محتوای یکسان! آیا از نظر سئو مشکل ساز خواهد بود؟ | دیجی اسکریپت

دو سایت با محتوای یکسان! آیا از نظر سئو مشکل ساز خواهد بود؟
[ad_1]

آنچه در این مقاله می‌خوانید

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد کهدو سایت با محتوای یکسان از نظر سئو برای ما مشکل‌ساز خواهد بود؟ در جواب این سوال باید بگوییم بله، در واقع بهتر است که شما دامنه‌های خود را به هم متصل کنید. برای مثال اگر دامنه MihanWP.com و MihanWP.ir را ثبت کرده‌اید، نباید از هر دو دامنه استفاده کنید و محتواهای خود را در هر دامین به صورت جداگانه قرار دهید. بهترین کار این است که همیشه از یک دامین استفاده کنید و مابقی دامین‌های خود را به آن وصل یا اصطلاحا پارک کنید.

دو سایت با محتوای یکسان

برای مثال ما در میهن وردپرس همیشه از دامین MihanWP.com استفاده می‌کنیم. اما زمانی که شما در نوار آدرس مرورگر خود، آدرس MihanWP.ir را وارد کنید، متوجه خواهید شد که به دامین اصلی ما، یعنی MihanWP.com انتقال پیدا می‌کنید. در ادامه این مقاله به صورت کامل درمورد پارک دامین(park domain) در پنل‌های مدیریت سی‌پنل(CPanel) و دایرکت ادمین(DirectAdmin) توضیح خواهیم داد.

قبل از شروع آموزش پارک دامین، به این نکته توجه داشته باشید که حتما باید DNS دامنه‌ها با DNS هاست وب‌سایت شما کاملا یکسان باشد. چرا که در غیر این صورت نمی‌توانید دامنه‌های مورد نظر خود را برروی هاست ریدایرکت یا پارک کنید. اگر هم از DNS هاست سایت خود طلاع ندارید، باید به شرکت هاستینگ تیکت ارسال کنید و بپرسید. اگر هم آشنایی زیادی با DNS ندارید، می‌توانید مقاله DNS چیست را مطالعه کنید.

پارک دامین در سی پنل

وارد هاست سی‌پنل خود شوید. از بخش Domins روی گزینه Aliases کلیک کنید. البته در صورتی که نسخه سی‌پنل هاست شما کمی قدیمی باشد. به‌جای گزینه Aliases، گزینه Park Domain قرار دارد.

ریدایرکت کردن دامنه در سی‌پنل قسمت اول

در قسمت Create a New Aliases نام دامنه‌ای که می‌خواهید به سایت خود ریدایرکت کنید را در فیلد  Dominوارد کنید و برای ثبت، روی گزینه Add Domain کلیک کنید.

ریدایرکت کردن دامنه در سی‌پنل قسمت دوم

در آخر مشاهده می‌کنید که یک پیام با عبارت “You successfully created the alias” به شما نمایش داده می‌شود. که نشان می‌دهد دامنه با موفقیت ریدایرکت شده است. اگر می‌خواهید مطمئن شوید که کار به درستی انجام شده است یا خیر. آدرس دامنه قدیمی را در نوار مرورگر وارد کنید. در صورتی که به دامنه اصلی سایت خود منتقل شدید. متوجه می‌شوید که دامنه به درستی ریدایرکت شده است و به طور خودکار به دامنه اصلی انتقال می‌یابد.

پارک کردن دامنه در دایرکت ادمین

وارد پنل مدیریت هاست خود شوید. در بخش Account Manager گزینه Domain Pointers را انتخاب کنید.

ریدایرکت کردن دامنه در دایرکت ادمین قسمت اول

سپس صفحه جدیدی را مشاهده خواهید کرد. در بخش Domain Pointer، روی گزینه Create Domain Pointer کلیک کنید.

ریدایرکت کردن دامنه در دایرکت ادمین قسمت دوم

حالا پنجره کوچکی باز می‌شود. در این قسمت شما باید دامنه‌ای که می‌خواهید منتقل کنید را بدون استفاده از www. وارد کنید. پس از فعال کردن تیک Create As Alias روی دکمه سبز رنگ Create کلیک کنید و کار این بخش را هم تمام کنید.

ریدایرکت کردن دامنه در دایرکت ادمین قسمت سوم

به همین راحتی توانستید دامنه‌های خود را بهم متصل کنید. 😀 امیدواریم در این مقاله آموزشی به شما در پارک کردن دامنه کمک کرده باشیم.

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.

[ad_2]

لینک منبع مطلب

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.