دیجی اسکریپت

مصاحبه با فرزاد سیدی - اهمیت اپلیکیشن موبایلی در کسب‌و‌کار اینترنتی | دیجی اسکریپت

مصاحبه با فرزاد سیدی – اهمیت اپلیکیشن موبایلی در کسب‌و‌کار اینترنتی
[ad_1]

در مصاحبه با آقای فرزاد سیدی در حوزه اپلیکیشن تلفن‌های همراه توضیحاتی به شما ارائه می‌شود. این مقاله برای دوستانی که قصد دارند در کنار وب‌سایت خود اپلیکیشن تلفن همراه داشته باشد مفید خواهد بود.

در این مطلب می‌خوانید:

فرزاد سیدی کیست؟

جناب آقای فرزاد سیدی در حوزه اپلیکیشن‌های موبایل فعالیت دارند که از این طریق توانسته‌اند درآمد زیادی به‌صورت ریالی و دلاری کسب کنند. به تازگی وب‌سایتی در ارتباط با اپلیکیشن‌های موبایل و بازاریابی آن‌ها راه‌اندازی کرده‌اند.

آقای فرزاد سیدی در رشته‌ی مهندسی الکترونیک، دانشگاه باهنر و سپس پاسارگاد شیراز تحصیل کرده‌اند. شش سال پیش وارد این حوزه فعالیتی شده اند و پس از سه ماه بعد از ورود اولین اپلیکیشن خود را ساخته‌اند. اپلیکیشن های اول تا چهارم ایشان درآمد چمشگیری نداشته اما از اپلیکیشن پنجم و ششم درآمد قابل توجه‌ای کسب کرده که باعث شده پل پرتاب ایشان به این حوزه باشد و سبب شده با تمرکز هرچه بیشتر در این حوزه فعالیت کنند. تا امروز بیش از پنجاه اپلیکیشن ساخته‌اند که تعداد بسیار زیادی از آن‌ها بنا به هر دلیلی حذف شده‌ است. برخی از آن‌ها ماندگار شده و خیلی افراد از اپلیکیشن‌های ایشان اطلاع دارند اما بعضی دیگر خیر. این اپلیکیشن‌ها در مارکت گوگل پلی و کافه بازار موجود هستند.

کسب درآمد از طریق ساخت اپلیکیشن

درآمد شما از اپلیکیشن‌ها از چه طریقی فراهم می‌شود و به چه شکلی از اپلیکیشن می‌توان کسب درآمد کرد؟ در دوره‌های آموزشی میهن وردپرس به دانشجوها می‌گوییم اگر بتوانید یک اپلیکیشن یا وب‌سایت را‌ه‌اندازی کنید می‌توانید از این طریق درآمد خوبی کسب کنید. بطور مثال کسانی بوده‌اند که درآمدهای چندصد میلیونی در ماه داشته‌اند. درآمد فعلی خود شما را نمی‌گویم اما با توجه به شناختی که از شما دارم می‌دانم در چند سال گذشته در ماه‌هایی درآمد چندصد میلیونی هم از ساخت اپلیکیشن داشته‌اید. درآمد به چه طریقی از اپلیکیشن به‌دست می‌آید؟

درآمدی که من و یا دوستان دیگر در این حوزه داشته‌ایم به‌صورت دقیق مشخص نیست و در ماه‌های مختلف متغیر است. اما راه درآمدزایی از اپلیکیشن‌ موبایل بی‌نهایت است. راه‌های بسیار زیادی وجود دارد اما یک باور اشتباه که بین دوستان رواج پیدا کرده این است که فکر می‌کنند توسعه دهنده اپلیکیشن تنها زمانی درآمد دارد که اپلیکیشن را در ازای پرداخت پول منتشر می‌کند و شخصی برای دانلود آن نرم افزار هزینه‌ای پرداخت می‌کند.

در صورتی که کمترین درآمدی که می‌توان در این حوزه کسب کرد از این طریق است حتی اگر اپلیکیشن را با قیمت صد هزار تومان منتشر کنید. پس به نسبت راه‌های پیش روی شما برای کسب درآمد این راه کمترین درآمد را در اختیار شما می‌گذارد. به عنوان مثال وب‌سایت‌هایی هستند که از بنرهای تبلیغاتی که در سایتشان کسب درامد می‌کنند. در اپلیکیشن‌های موبایل هم اگر به این صورت عمل کنید می‌توانید درآمدی حتی بیشتر از وب‌سایت داشته باشید. یکی از راه‌های کسب درآمد در این حوزه همان‌گونه که قبلا ذکر شد این است که اپلیکیشن را در ازای پرداخت هزینه منتشر کنید.

روش‌های دیگر کسب درآمد از اپلیکیشن‌های موبایلی

راه دیگر این است که به عنوان مثال برنامه‌ی با کیفیت چه در زمینه‌ی بازی و چه در دیگر زمینه‌ها به‌صورت رایگان بسازید که کاربران زیادی آن را دانلود کنند. که به ازای دیدن آن تبلیغات توسط کاربران و با هر بار کلیک کردن روی تبلیغات درآمدی برای توسعه دهنده آن برنامه به حساب می‌آید و کاربر می‌تواند از این طریق سود خود را به توسعه دهنده برساند.

توسعه دهنده می‌تواند دید خود را از فروش اپلیکیشن‌ها بردارد و برنامه‌های بیزینسی خاصی را روی برنامه‌ی خود قرار دهد. یعنی علاوه‌بر اینکه یک تبلیغات بنری رایگان در پایین اپلیکیشن‌ها قرار بدهد، می‌تواند سرویسی روی اپلیکیشن خود قرار دهد که جای خاصی از برنامه تبلیغاتی انجام دهد.

در آن زمان شرکت‌های بزرگ به توسعه دهنده اپلیکیشن مبلغ قابل توجه‌ای را پیشنهاد می‌کنند که تبلیغاتشان را درآن قسمت‌های خاص به نمایش بگذارند.
از این طریق سود قابل توجه‌ای به شرکتی که سفارش تبلیغ داده می‌رسد چرا که مخاطبانی که از این طریق جذب می‌کنند مخطبان هدف هستند. توسعه دهنده نیز سودی کسب می‌کند و از طرفی شخصی که اپلیکیشن را پرداخت کرده هزینه‌ای پرداخت نکرده است و صرفا از زمانش استفاده کرده پس همه برنده هستند.

ضرورت وجود اپلیکیشن در کنار وب‌سایت

‌۹۹% دوستانی که مصاحبه فرزاد سیدی را امروز می‌بینند وب‌سایت دارند. از همین طریق کسب درآمد می‌کنند و مایل نیستند زمینه کاری خود را عوض کنند. همچنین خود ما دوست نداریم از سمت وب‌سایت به اپلیکیشن کشیده شوند. چرا دوستانی که وب‌سایت دارند باید سایت خود را به اپلیکیشن تبدیل کنند؟ و در کنار وب‌سایت اپلیکیشن هم داشته باشند؟

تا چند سال پیش ترجیح کاربر ساخت وب‌سایت بود و این گونه نبود که کاربر دوست داشته باشد اپلیکیشن موبایل را باز کند. به راحتی وب‌سایت خود را باز می‌کرد. وب‌سایت‌های زیادی وجود نداشته و کاربر چند وب‌سایت خاص را در ذهن خود نگه می‌داشت و باز می‌کرد. اما در حال حاضر کاربر ترجیح می‌دهد خیلی زود به وب‌سایت یا رسانه‌ای که می‌خواهد دسترسی داشته باشد. گوشی‌های موبایل ما همیشه در جیبمان قرار دارد و بیشتر از جیب در دستمان قرار دارد. پس برای ما راحت‌تر است که نرم‌افزار موجود در تلفن همراهمان را باز کنیم تا اینکه از طریق گوگل کروم وب‌سایت را پیدا کنیم که آیا وب‌سایت به خوبی ریسپانسیو شده است یا خیر؟ پس کاربر خیلی راحت تر می‌تواند از طریق اپلیکیشن دسترسی پیدا کنند.

دیجیتال مارکتینگ با اپلیکیشن‌های موبایلی

دلیل دیگر اینکه شما حتما باید اپلیکیشن موبایل داشته باشید این است که شما علاوه بر ایمیل مارکتینگ می‌توانید در اپلیکیشن‌های خود نوتیفیکیشن مارکتینگ کنید. بطور مثال سرویس‌هایی قرار دهید که هر زمان پیشنهاد ویژ‌ه‌ای دارید، کار خاصی در وب‌سایت خود انجام داده‌اید، نظرسنجی می‌خواید انجام دهید و یا هر چیز دیگری که به کاربران شما موبوط می‌شود به راحتی یک نوتیفیکیشن رایگال ارسال می‌کنید.

کسانی که اپلیکیشن شما را نصب کرده‌اند به آسانی صفحه‌ی مورد نظر شما را می‌بینند و شما را به آن نتیجه دلخواه می‌رسانند. پس داشتن اپلیکیشن موبایل می‌تواند خیلی مفیدتر از داشتن یک وب‌سایت ریسپانسیو باشد. یعنی شما می‌توانید علاوه بر داشتن یک سایت ریسپانسیو شده یک اپلیکیشن خوب هم در کنارش داشته باشید. وب‌سایت‌های زیادی هستند که برای سایت شما اپلیکیشن می‌سازند. شما می‌توانید برنامه‌نویسی یاد بگیرید و یا فرایند ساخت اپلیکیشن خود را به وب‌سایت‌های مربوطه محول کنید.

ادامه متن مصاحبه به زودی…

* تولید متن مصاحبه توسط تیم تولید محتوای میهن وردپرس

راستی! برای دریافت مطالب وردپرسی در کانال تلگرام میهن وردپرس عضو شوید.

[ad_2]

لینک منبع مطلب

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.