دیجی اسکریپت

برگه‌ها و نوشته‌های وردپرس کجا ذخیره می‌شوند | دیجی اسکریپت

برگه‌ها و نوشته‌های وردپرس کجا ذخیره می‌شوند
[ad_1]

برگه‌ها و نوشته‌های وردپرس کجا ذخیره می‌شوند

زمانی که اقدام به نصب وردپرس می‌کنیم، پس از اتمام کار، با پیشخوان وردپرس روبرو می‌شویم. که دارای بخش‌های مختلف، با کارایی‌های متفاوت است. در پیشخوان وردپرس منویی با عنوان “نوشته‌ها” وجود دارد. که در واقع محتواهایی هستند که در سایت به نمایش گذاشته می‌شوند. یا می‌توان گفت برای نوشتن اکثر محتواهای سایت وردپرسی، نویسنده‌ها محتوا را در قالب نوشته در سایت منتشر می‌کنند.

شاید فکر کنید که منظور ما از برگه‌ها همان صفحات سایت هستند. اما برگه‌ها هم نوع دیگری از محتوا برای سایت‌های وردپرسی است. ولی با این تفاوت که برگه‌ها مثل “نوشته‌ها” دارای ساختار دسته‌بندی نیستند. همچنین تفاوت‌های دیگری که با نوشته‌ها دارند باعث شده است تا برای منتشر کردن محتواهای روزانه یک وب‌سایت مناسب نباشند. به همین دلیل از برگه‌ها زمانی استفاده می‌کنیم که نخواهیم یک محتوا را به‌طور مداوم به‌روزرسانی کنیم و محتوای مورد نظر یک محتوای ایستا باشد. برای مثال سایت‌های وردپرسی از برگه‌ها برای “صفحات تماس با ما” و “درباره ما” و صفحات این‌چنینی استفاده می‌کنند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

تفاوت نوشته‌ها و برگه‌ها در وردپرس

در این بخش می‌خواهیم به‌صورت تخصصی‌تر و با جزئیات بیشتری تفاوت بین نوشته‌ها و برگه‌ها را بررسی کنیم.

صفحات پویا (نوشته‌ها)

از آنجایی که تعداد نوشته‌ها در سایت‌ها بسیار زیاد می‌باشد. برای اینکه از به هم ریختگی مطالب جلوگیری کنیم بایستی از دسته‌بندی و برچسب‌‌ها استفاده کنیم. تا مقاله‌ها با دسته و برچسب‌های یکسان در یک مسیر قرار بگیرند تا کاربر در دنیایی از مطالب گم نشود.

صفحات پویا قابل‌تغییر هستند و می‌توان در بازه‌های زمانی کوتاه، آنها را ویرایش کرد. در بخش انتهایی نوشته‌ها نام نویسنده مقاله به همراه متنی که معرف شخص نویسنده است نمایش داده می‌شود. کاربران می‌توانند نظرات یا سؤالات مورد نظر خود را راجب آن محتوا بنویسند و مدیر یا نویسنده سایت به آنها پاسخ دهد. آن‌ها تاریخ انتشار و آخرین بروزرسانی مقاله را نیز مشاهده می‌کنند. برای ساخت صفحات پویا، می‌توانیم از منوی وردپرس روی “افزودن نوشته” کلیک کنیم.

صفحات ایستا

صفحات ایستا یا همان برگه‌ها، صفحاتی هستند که اصلاً ویرایش نمی‌شوند یا خیلی کم ویرایش می‌شوند. همچنین مثل نوشته‌ها قابلیت گفت‌وگو و ارسال نظر ندارند. نام نویسنده نیز در صفحات ایستا درج نمی‌شود. در این صفحات دسته‌بندی یا برچسب‌‌ها کاربردی ندارند و دارای محدودیت زمانی نیستند. برگه‌ها یا همان صفحات ایستا به دلیل اینکه نیازی به تغییرات مداوم ندارند. عموماً در صفحات تماس با ما، درباره ما و فرم‌های آماده که برای دریافت اطلاعات کاربران سایت طراحی می‌شوند و صفحات فرود (Landing Page) کاربرد دارند.

صفحات ایستا تاریخ انتشار ندارند. یکی از مزایای استفاده از برگه‌ها این است که شما می‌توانید قالب‌هایی را برای برگه سایت خود اعمال کنید و صفحات مختلفی با طراحی و دیزاین مورد نظر خود را بسازید.

برگه‌ها و نوشته‌ها کجا ذخیره می‌شوند

برای پیدا کردن محلی که اطلاعات نوشته‌ها و برگه‌ها در آن قرار دارد. ابتدا باید وارد پایگاه داده سایت خود شوید. فرقی نمی‌کند هاست شما دارای کنترل پنل سی‌پنل (Cpanel) یا دایرکت ادمین (Direct Admin) می‌باشد. شما کافی است از کنترل پنل هاست خود وارد phpMyAdmin شوید.

ورود به پایگاه داده (هاست سی‌پنل)
ورود به پایگاه داده (هاست سی‌پنل)

پس از اینکه از قسمت سمت چپ، نام پایگاه داده (Database) سایت خود را انتخاب کردید. لیستی از جدول‌های مربوط به سایتتان را مشاده خواهید کرد. جدولی به‌نام wp_posts وجود دارد. در این جدول تمام برگه‌ها و نوشته‌های سایت شما ذخیره‌سازی می‌شوند.

جدول wp_posts در phpMyAdmin
جدول wp_posts در phpMyAdmin

اگر هم از نرم‌افزارهای شبیه‌ساز سرور مثل XAMPP استفاده می‌کنید. هیچ تفاوتی با کنترل پنل هاست ندارد. کافی است وارد قسمت phpMyAdmin شوید. سپس پایگاه داده مربوط به سایت خود را انتخاب کنید. همان‌طور که در قسمت بالا گفتیم، نوشته‌ها و برگه‌های در جدول wp_posts ذخیره می‌شوند.

نتیجه گیری کلی

همان طور که مشاهده کردید، برگه‌ها و نوشته‌های سایت شما در جدول wp_posts ذخیره‌سازی می‌شوند. اگر دوست دارید با پایگاه داده وردپرس بیشتر آشنا شوید و عملکرد Database سایت خود را بهبود ببخشید. پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به دوره وردپرس کار حرفه‌ای بیاندازید. در این دوره ما دیتابیس وردپرس و بهینه‌سازی آن را به صورت کامل آموزش داده‌ایم و می‌توانید سایت‌های وردپرسی را با استفاده از این دوره پشتیبانی و بهینه‌سازی کنید.

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.

[ad_2]

لینک منبع مطلب

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.