دیجی اسکریپت

جلسه اول: قدم ۰ طراحی سایت | دیجی اسکریپت

جلسه اول: قدم ۰ طراحی سایت
[ad_1]

سلام به قسمت دوم از آموزش طراحی سایت به زبان ساده خوش آمدید. امیدوارم قهوه و موزیک پست راکتان هم کنارتان آماده باشد!

در جلسه قبل گفتیم قدم اول برای طراح سایت شدن یادگیری زبان های بسیار شیرین html و css است و قرار شد از این جلسه به صورت گام به گام این دو زبان را با هم یاد بگیریم.

HTML چیست؟

HTML مخفیف عبارت  Hyper Text Markup Language است یعنی زبان نشانه گذاری یا علامت گذاری اَبر متن. پس Html یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک زبان نشانه گذاریست. می توانیم بگوییم با استفاده از Html می توانیم ساختار یک صفحه وب را توصیف کنیم.

 

HTML چیست؟

CSS چیست؟

مخفف عبارت Cascading Style Sheets است یعنی صفحات استایل آبشاری. Css هم یک زبان برنامه نویسی نیست! CSS یک زبان استایل نویسی است. اگر بخواهیم بهتر بگوییم اینطوری می شود : با استفاده از Css می توانیم مشخص کنیم عناصر Html به چه صورتی به نمایش درآیند.

 

CSS چیست؟

 

یک مثال برای درک بهتر :

اگر تیرآهن های یک ساختمان را Html در نظر بگیرید ، باقی اجزای تشکیل دهنده ساختمان Css میشوند یا اگر اسکلت یک انسان را Html در نظر بگیرید باقی اجزای تشکیل دهنده حکم Css را دارند. به همین سادگی. پس با استفاده از Html ساختار و چگونگی نمایش سایتمان را مشخص میکنیم و با استفاده از Css هم به سایتمان رنگ و لعاب می بخشیم. یک ضرب المثل قدیمی هم وجود دارد که میگوید :

Html بی Css به چه ماند؟ به زنبور بی عسل!

برای کد نویسی html و css به چه ابزارهایی نیاز دارید؟

می توانید برای شروع از یک نرم افزار ساده و دوست داشتنی مثل ++notepad استفاده کنید. پیشنهاد من هم همین است که در روند یادگیری از این نرم افزار استفاده کنید تا کدها ملکه ذهنتان شود. بعدها که حرفه ای تر شدید می توانید از ادیتورهای پیشرفته تری که کد نویسی شما را ساده می کنند استفاده کنید. مثل Sublime Text یا Dream Weaver یا Atom

خب تا همین جا کافیست. ادامه مطالب را در قسمت های بعدی با هم یاد می گیریم… مخلصیم

راستی! برای دریافت مطالب وردپرسی در کانال تلگرام میهن وردپرس عضو شوید.

[ad_2]

لینک منبع مطلب

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.