دیجی اسکریپت

مدیریت سایت وردپرسی با نرم افزار WordPress | دیجی اسکریپت

مدیریت سایت وردپرسی با نرم افزار WordPress
[ad_1]

نرم افزار WordPress

سایت وردپرس خود را با نرم افزار WordPress مدیریت کنید!

آیا می خواهید از نرم افزار WordPress برای سایت شخصی خود استفاده کنید؟ برنامه دسکتاپ وردپرس اجازه می دهد تا به راحتی مطالب سایت خود را بدون نیاز به ایجاد تب های مرورگر، ویرایش کرده و یا بنویسید. با ما همراه باشید با نحوه استفاده از برنامه دسکتاپ وردپرس

مزایا و معایب استفاده از دسکتاپ وردپرس

نرم افزار دسکتاپ وردپرس توسط Automattic ایجاد شده است، این شرکت تاسیس شده توسط مت مالنوگ، بنیانگذار وردپرس است. این شرکت همچنین پشت JetPack و WordPress.com است.

برنامه دسکتاپ وردپرس یک تجربه کاربری پیشرفته برای وب سایت های وردپرس ارائه می دهد که مخصوصا برای کاربرانی که به دنبال یک ویرایشگر رایگان برای ایجاد محتوا هستند، بسیار عالی و مناسب است. اما با این حال، درست مانند هر چیز دیگری در جهان، جوانب مثبت و منفی خود را نیز دارد.

مزایا:

  • ارائه رابط کاربری خوبی برای مدیریت وب سایت شما</</li
  • همگام سازی سریع محتویات شما و ارائه تجربه نوشتن عالی</</li
  • به شما امکان می دهد تا وظایف مدیریت وب سایت را بدون باز کردن مرورگر خود مانند به روز رسانی افزونه و پاسخ دادن به نظرات، انجام دهید.</</li

 معایب:

  • این برنامه در حالت آفلاین کار نمی کند، یعنی اینکه شما نمیتوانید پست ارسال کنید و فقط میتوان مطالب را با استفاده از برنامه دسکتاپ در سیستم خود ذخیره کرد.</</li
  • فیلد های سفارشی ایجاد شده توسط افزونه ها را در ویرایشگر پست بارگذاری نمی کند. به عنوان مثال، اگر از Yoast SEO استفاده می کنید، نمی توانید تنظیمات سئو پست تان را از بخش دسکتاپ وردپرس ویرایش کنید.
  • نیاز به نصب افزونه JetPack و ثبت نام برای ایجاد حساب کاربری در WordPress.com دارید.

استفاده کردن از برنامه دسکتاپ برای سایت وردپرس

ابتدا نرم افزار وردپرس را از این صفحه دانلود کنید.

در اولین گام افزونه JetPack را نصب و فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه، باید افزونه JetPack را به حساب کاربری WordPress.com متصل کنید. روی دکمه Setup Jetpack کلیک کنید.

شما به وب سایت WordPress.com هدایت میشوید. اگر قبلا یک حساب کاربری در WordPress.com ایجاد کردید با آن وارد شوید، اگر نه، برای ایجاد یک حساب کاربری، بر روی دکمه ثبت نام کلیک کنید.

اکنون حساب کاربری رایگان شما ایجاد شده است و به وب سایت خود هدایت می شوید. سپس، شما برنامه دسکتاپ وردپرس در سیستم خود دانلود و نصب کنید. بعد از نصب برنامه را راه اندازی و اجرا کنید. حال در این صفحه نام کاربری و رمز عبور حساب کاربری WordPress.com خود را وارد کنید.

پس از ورود به سیستم، صفحه نمایش WordPress.com را مشاهده خواهید کرد که در آن شما می توانید مطالب را بیابید و مطالب را دنبال کنید. برای مدیریت وبسایت خود به تب My Sites بروید.

کار با نرم افزار WordPress

شما در حال حاضر عنوان وب سایت خود را در منوی سمت چپ همراه با سایر بخش های مدیریت وب سایت مشاهده می کنید. در ستون سمت راست گزارشات ترافیکی JetPack نمایش داده می شود. با استفاده از نوار مدیریت در ستون سمت چپ، شما می توانید پست ها، صفحات و انواع پست تایپ سفارشی را ویرایش و ایجاد کنید. همچنین میتوانید با کلیک روی دکمه “write” در بالای صفحه، یک پست جدید اضافه کنید.

اکنون در ستون سمت راست، تنظیمات پست مانند وضعیت، برنامه زمانی ارسال، دسته ها و برچسب ها، تصویر برجسته و غیره را می بینید. در سمت چپ، یک ناحیه نوشتاری با یک ویرایشگر متن پیشرفته وجود دارد. با کلیک بر روی دکمه add میتوانید تصاویر دلخواه خود را در این قسمت اضافه کنید.

برنامه دسکتاپ وردپرس اجازه می دهد تا به راحتی نظرات کاربران وب سایت خود را مدیریت کنید. شما می توانید نظرات کاربران را پاسخ و تأیید یا حذف کنید. همچنین در بخش قالب میتوانید قالب های نصب شده در وب سایت خود را مدیریت کنید.  و حتی میتوان یک قالب جدید بدون ترک برنامه نصب کرد. اما در دسکتاپ وردپرس نمیتوان قالب را سفارش سازی کرد.

و در بخش افزونه میتوانید افزونه های مورد نیاز خود را آپلود، نصب و فعال کنید. و از به روز رسانی های افزونه مطلع شوید به طور مستقیم در برنامه آنها را به روز رسانی کنید. به علاوه در بخش اشتراک گذاری میتوانید افزونه JetPack را به رسانه های اجتماعی محبوب خود متصل کرده و به طور خودکار پست های جدید در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

اگر از این برنامه خوشتون اومد سایر گزینه های برنامه را تست کرده و کار با آن را به خوبی فرا گیرید.

موفق و پیروز باشید.

[ad_2]

لینک منبع مطلب

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.